brookstroks

manhattan

Our vision

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse a libero et diam rhoncus mollis. Donec non arcu elit. Nam consequat, elit nec efficitur elementum, tellus tellus pharetra ante.

352

Approved projects

120

Returning customers

17

Award nomination

23

Years of experience

Over Ons

Toen we een aantal zondagen een groep basisschoolleerlingen over de vloer kregen bij Keytoe (via Stichting Petje Af – zondagsschool op vrijwillige basis), zeiden de kinderen allemaal: ‘ik wist niet dat een kantoor er ook zo uit kon zien!’ Reeds op jonge leeftijd is hen uitgelegd dat een kantoor slechts bestaat uit systeemplafonds, glazen scheidingswanden, bureaus, computers en bureaustoelen.

In het pand van Keytoe is dat anders! In dit ‘minste kantoor van Maassluis’ springen de gameroom, studio, woning, schommels, trampoline, stapelbedden, bibliotheek, podcastruimte, leefkeuken, drums, rommel, psychologieruimte, piano’s, gitaren en bar veel meer in het oog. De wát zeg je? Ja, dat allemaal. En er zijn uiteraard óók bureaus, computers en bureaustoelen. Er wordt tenslotte ook gewerkt.

Het is echter duidelijk dat de functionele verhouding anders is dan wat men gewend is. En… er worden andere huurders toegelaten die niet direct in de primaire (bah) processen van Keytoe passen. En we hebben nog ruimte over in het mokergrote pand, dus als jou dat vet lijkt… Kom kijken!

Ons verhaal is vrij onorthodox, maar wij vinden het allemaal vrij normaal. Niet alleen wordt ons pand gebruikt door collega’s om te werken, maar ook wordt het pand ter beschikking gesteld aan lokale verenigingen waar nodig én voor verjaardagsfeestjes. Ook jij bent weleens jarig, dus mocht je hier nu komen huren voor je werk of bedrijf: er is zo-veel handig hier.

En… de bedrijven die er zitten, die werken veel tot zoveel mogelijk samen. Een eco-systeem waarin we elkaar van elkaar proberen te laten profiteren. Lukt niet altijd, hoeft niet perse.. maar alles wat wél lukt is keihard meegenomen.

Ja toch, niet dan. Tot ziens?

A doctor can bury his mistakes, but an architect can only advise his clients to plant vines.”

Frank Lloyd Wright

Contact us

Leave us a note and we will get back to you for a free consultation